Mijn gastenboek

Laat hier uw reactie achter met betrekking tot het museum!!! Alvast bedankt

klik hier om een bericht toe te voegen!
Knijnenburg - 24-07-2023
fantastisch museum heeft een mooie aparte collectie.
kun je niet in een keer alles zien en lezen.
En een rondleider die alles weet en met passie rondleid.
Joost - 15-05-2023
Met mijn zoon bij Erik in het museum geweest ter voorbereiding van de spreekbeurt die mijn zoon moest gaan doen. We zijn met open armen ontvangen en hebben dankzij Erik zijn enthousiaste uitleg en mooie collectie veel informatie opgedaan. Het leverde mijn zoon een 8,4 op voor zijn spreekbeurt, Erik heel erg bedankt voor het ontvangst in je mooie en overzichtelijke collectie en het delen van je kennis en veel plezier met het verder uitbereiden van je collectie en ontvangen van bezoekers.
Peter Verbogt - 07-06-2020
Via wat te doen in Drenthe achter dit museum gekomen en zijn hier 7 Juni naar toe geweest bij het ontvangst vertelde Erik wat er zoal staat en hoe we het beste alles konden bekijken als je geïnteresseerd ben inWO2 dan is dit een prima aanvulling op wat je al gezien en gehoord heb Erik vertelt er regelmatig wat bij wat zeer op prijs werd gesteld het is een klein museum en alles staat op elkaar maar het is zeer interessant en er werd zelfs muziek gedraaid op een ouderwetse pick-up het was een zeer leuke onderhoudende middag waarbij we toch weer nieuwe dingen hebben gehoord en gezien volop waardering voor Erik die dit al 40 jaar als hobby heeft


Kees Odenkirchen - 01-03-2020
zaterdag 29 februari 2020 het museum bezocht. Zeer vriendelijk ontvangen en veel tekst en uitleg door een enthousiaste Erik. Waarvoor dank. Komen zeker nog een keer terug. Echte aanrader!
Wichard - 19-11-2019
Ik ben met kameraden er op een middag naar toe geweest met de verwachting er hooguit een uurtje te zijn. We bleven er zeker 3 uur! Enthousiaste toelichting door Erik !!!
Ilona Everts (Homepage) - 06-05-2019
Voor de meivakantie hebben we een bezoek gebracht aan het museum, met groep 6/7/8 van OBS Emmermeer. De vragen van de kinderen werden vol enthousiasme beantwoord en we hebben interessante verhalen gehoord. Volgend schooljaar komen we zeker terug. Wat ontzettend leuk dat het vanavond op tv komt!
John lammerts - 28-12-2018
Vandaag met mijn zoon Ian het museum bezocht. Indrukwekkende collectie bij veel items een verhaal erachter, verteld door de vriedelijke eigenaar. Zeker een aanrader.
Klaas Veldhuis (Homepage) - 30-09-2018
Zondag 30 september 2018 hebben we dit prachtige museum bezocht. Gesproken met de eigenaar en verhalen uitgewisseld. Het museum is netjes, prachtig geëtaleerd en zeer overzichtelijk. Een vriendelijke gastheer die de bezoeker graag voorziet van informatie. Met vriendelijke groet, Klaas Veldhuis (sr) en Klaas Veldhuis (jr)
Erik van Braam (Homepage) - 20-04-2018
Hoi Erik,

Het was wederom een prachtig bezoek met mijn klas aan je museum. De leerlingen vonden het erg interessant. Op de website van PRO Emmen staat een stukje tekst en een paar leuke foto’s van het bezoek. Tot volgend jaar!
Bedankt!

Groeten Erik van Braam
PRO Emmen
nourian - 16-04-2018
het was erg leuk. ik vont het leuk om wapens vast te houden.
indy (Homepage) - 16-04-2018
hey ik ben er weer u kunt heel goed uitleggen echt heel leuk hoe jullie dat doen
Andre Winter - 29-10-2017
Hallo Erik,
Zit ik hier in Krakau (gaan morgen naar auschwitz) tv te kijken zie ik een reportage waarin jij een helm en enkele christelijke atributen krijgt van dhr. Armstrong.
Kom binnenkort wel even langs om de nieuw verworven spullen te bekijken.
Andre van der Linden - 15-09-2017
Hallo Erik, we zijn een aantal keren in je museum geweest en leren elke keer weer meer, zelf zijn we ook verzamelaars en maak ik reclame voor jou museum want ik vind het super wat je berijkt hebt.

P.s. nog even en je moet nog met de gemeente om de tafel om uit te breiden.

Met vriendelijke groet.

Andre en Sven
Jacco (Homepage) - 02-10-2016
Nu met een werkende weblink ;-)
Jacco (Homepage) - 02-10-2016
Mooi site Erik, en een herkenbare passie voor de geschiedenis. Heb ik zelf ook iets mee (neem ook eens een kijkje op mijn website). Hartelijke groet,
Jacco
Bé van der Weide (Homepage) - 31-07-2016
Ik volg met belangstelling je activiteiten, leuk om nu ook de nieuwe website te mogen ontdekken. Ik heb zelf www.herdenking.nl tijdelijk offline gezet om te kijken hoe ik het verder wil inrichten rondom Coevorden en mijn grootvader.

Hartelijke groet!
Elze (Homepage) - 31-07-2016
Heb je pagina op facebook gezet..kom zelf langs als ik in de buurt ben.

groet
Elze
Gerrie Brands - 30-07-2016
Dag Erik,
Een levenswerk van jou en dat zie je aan de zorgvuldigheid hoe jij met de dingen om gaat. Ik wens je voor de toekomst heel veel bezoekers toe. En kom als ik de auto zie wel eens een bakkie doen.
Groet Gerrie (de opgejaagden)
169404 bezoekers (313422 hits) sinds 20-5-2016
Powered by webXpress